RECENZE: Parfém Avon dreams

29. listopadu 2016 v 22:36 | Kristynachd |  Recenze
Ahoj, mám pro vás další recenzi na parfém. Tentokrát to bude parfém značky Avon s názvem Dreams. Vůni jsem dostala k narozeninám od maminky bývalého přítele. Je to svěží, opravdu výrazná vůně, pokožku nechá krásně svěží a provoněnou.
Vůně je dost silná, není moc sladká. Je opravdu ženská a popsala bych ji spíše jako takovou večerní vůni než na denní použití.
Vůně má celkem dost velikou výdrž.



Složení vůně
Hlava parfému se skládá ze švestky, hrušky a bergamotu. Srdce je z jasmínu, růže a irisu základ pak z pižma, cedru a vanilky.

Vzhled flakonku
Vůně má celkem pěkný flakon, avšak není nějaký extra propracovaný a zvláštní.

Vůně se podle mě hodí pro všechny věkové genarace, protože to není žádná slaďárna, ale není to ani nějaká příliš silný parfém. Já osobně mám raději jemnější parfémy, tento používám tehdy, když jdu večer někam na večeři, ven nebo do kina. Určitě ji mohu doporučit jako dárek pro maminku, sestru nebo klidně babičku. K tomu dporučuji zakoupit i tělový krém, díky kterému vůně na těle více vydrží. Vůně je sice silnější než ostatní co mám doma, ale je pravda že více vydrží. U vůní moc nedejte na první dojem, poprvé je vůně dost silná, možná trošku palčivá. Po chvilce už cítíte jen jemnou vůni růže a jasmínu.

Parfém i tělové mléko můžeš koupit na notino.cz, kde ti dají zdarma k objednávce malý dáreček dle tvého výběru a dodání je bleskové! :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Janča Janča | Web | 30. listopadu 2016 v 9:30 | Reagovat

Díky za tip!!!!!!! :-)

2 DorothyGuade DorothyGuade | E-mail | 17. července 2017 v 21:30 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170717

3 DorothyGuade DorothyGuade | E-mail | 19. července 2017 v 3:48 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170718

4 WriteEssay WriteEssay | E-mail | Web | 25. července 2017 v 13:45 | Reagovat

Write My Essay - EssayErudite.com

Fed up of typing "who can write my essay" in the search bar?
Would you like to have a reliable helper always by your side?
Our website will come as an excellent solution to <a href="https://essayerudite.com/write-my-essay/" />write my essay</a>

5 Carolynboiva Carolynboiva | E-mail | 5. srpna 2017 v 5:53 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

6 Carolynboiva Carolynboiva | E-mail | 6. srpna 2017 v 3:24 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

7 Dannyfat Dannyfat | E-mail | Web | 11. srpna 2017 v 19:25 | Reagovat

ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Přijď Zas ! :)

MÉ OBLÍBENÉ SPŘÁTELENÉ STRÁNKY:

STUFF1 http://stuff1.blog.cz/


weheartit.com
Reklama zdarma, zvýšení návštěvnosti
*RUBRIKY*

blik cvak Zamilovaný *5186* aja


počítání od 8.1. 2013

Flag Counter